Kontakt podaci

Veridon d.o.o. za savjetovanje i graditeljstvo

10090 Zagreb, Argentinska 4
tel:  (01) 4815 089
fax:  (01) 4810 181

mob: 098 787 481

e-mail: veridon@veridon.hr

Kontaktirajte nas

O nama - Povijest

Tvrtka Veridon d.o.o za savjetovanje i graditeljstvo 
utemeljena je u mjesecu svibnju 2009. godine.
Sjedište tvrtke je u Zagrebu, Argentinska 4

 

Djelatnosti kojima se tvrtka bavi su poslovi stručnog nadzora i konzaltinga pri izgradnji građevina visokogradnje, niskogradnje i hidrogradnje, inženjering poslovi, upravljanje projektima, vještačenja u graditeljstvu, etažiranja i procjene vrijednosti nekretnina.
Bavimo se također savjetovanjem u vezi s poslovanjem i upravljanjem u zemlji i inozemstvu, izrađujemo investicijske studije, te organiziramo sve poslove od ulaganja u kupnju nekretnina, projektiranja i ishođenja potrebnih potvrda i dozvola te prateće dokumentacije, stručnog nadzora, organizacije tehničkog pregleda, ishođenja uporabne dozvole, etažiranja i upisa građevina u zemljišne knjige, kao i marketinga u prodaji nekretnina.

U okviru naprijed navedenih djelatnosti, posjedujemo bogato iskustvo u planiranju i vođenju investicija (više od 10.000 stambenih jedinica), konzaltingu i inženjeringu, kao i stručnom nadzoru za urbana naselja, stambene i stambeno-poslovne građevine, dječje vrtiće, škole, športske dvorane, centar za rehabilitaciju pasa vodiča i mobilitet, nogometno igralište, mostove, gradske prometnice i sl.

Izradili smo više od 600 elaborata nalaza i mišljenja - procjena vrijednosti nekretnina, investicijskih studija i vještačkih nalaza za naručitelje i financijske institucije iz Hrvatske i inozemstva.

Tehnološki napredak i razvoj znanosti uvjetuju neprestani razvoj i primjenu novih tehnologija i materijala u graditeljstvu. Aktualne političke integracije unutar europske unije i ulaganje kapitala u infrastrukturne projekte i nekretnine pozicionira graditeljsku djelatnost u vrh profitabilnih i visokoakumulativnih djelatnosti kod nas i u okruženju. 

Veridon d.o.o. sa svojim stručnim i iskusnim timom te u suradnji s vrsnim stručnjacima s Građevinskog, Arhitektonskog i Ekonomskog fakulteta, instituta, banaka, agencija i specijaliziranih tvrtki, sudskim vještacima, arhitektonskim uredima i projektantskim tvrtkama, stručnjacima iz strojarstva, energetike i elektrotehnike primjenjuje suvremene tehnologije, neprestano se stručno usavršava te praktično primjenjuje suvremene metode, tehnologije i materijale u projektima. Ostvarenim referencama i projektima koji su u tijeku pozicionira se kao respektabilna tvrtka u svojoj branši koja u budućem razvoju planira zaokružiti cjelinu kroz angažman stručnjaka strojarske, elektrotehničke, ekonomske i pravne struke unutar tvrtke, te zauzeti svoje mjesto među vodećim tvrtkama koje se bave savjetovanjem, konzaltingom i upravljanjem projektima u graditeljstvu.